Over ons

Onze sportschool is opgericht in 1991 en heeft door de jaren heen verschillende kampioenen voortgebracht, waaronder Chico Swerts, Wim Nuyens, Tim Appels, Lesley Dada, Sara Geukens, Wesley Van Bladel,...

 

Sinds januari 2016 wordt de club geleid door Massimiliano Castro, Jimmy Bertels, Bjorn Bernaerts en Stijn Adriaensens. Deze zeer gemotiveerde mensen zijn sinds jaren aanwezig als lid, trainer of bestuurslid. Ze delen dezelfde visie en geven het beste van zichzelf.

 

Patrick Van Acker is in 2016 door het bestuur gevraagd als peterfiguur. Hij is medeoprichter van onze sportschool, voorzitter van BKBM²O en iemand die zich voor 200% inzet voor onze sport. We zijn zeer gelukkig te mogen rekenen op al zijn kennis en advies!

 

Onze leden zijn beginners, gevorderden en wedstrijdvechters van jong tot oud. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen geslacht, nationaliteit, godsdienst, sociale stand,... We werken samen met Jeugddienst Turnhout, SportNaSchool, Thomas More Sportpas, UiT pas (vroegere Vrijetijdspas),... Iedereen is welkom bij ons!

 

Of je puur voor de fun traint of een echte wedstrijdvechter wordt, hangt volledig af van je eigen willen en kunnen. Als je de ambitie hebt om in de ring te stappen, verwachten we dat je ons voor 100% vertrouwt en er volledig voor gaat. We gaan pas met iemand naar de ring als we zelf vinden dat dit sportief en medisch verantwoord is!

 

Kom gerust eens gratis proberen!